babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Válasszunk LOVI nyugtató cumit kisbabánk egészséges fejlődéséért (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A szívás alapvető fontosságú a gyermek fejlődése szempontjából, születése első pillanatától kezdve. Lehetővé teszi az éhség csillapítását, segít csillapítani az érzelmeket és növeli a biztonságérzetet. Az erős szívási szükségletet a nyugtató cumi részben kielégíti, viszont alaposan fontold meg, milyen nyugtató cumit választasz. 

Fontos, hogy alakja és szerkezete lehetővé tegye a légzést és a nyál lenyelését anélkül, hogy megsértené a gyermek természetes szopóreflexét. A LOVI dinamikus nyugtató cumik neurologopédusok és orvosok közreműködésével lettek kifejlesztve a szopóreflex megőrzésének érdekében. A cumi rész szét és összehúzódik a baba szívásával összhangban, ezáltal pedig imitálja a női mellbimbót a szoptatás közben.

 

Nem sérti meg a beszéd és harapás megfelelő fejlődését. A nyugtató cumik közkedveltek különleges és gyönyörű mintáiknak köszönhetően, amelyek 5 méretben elérhetőek, az egyes kollekciók pedig világító karikával lettek kialakítva.

 

Neked melyik a kedvenced?

 

Ismerd meg a nyugató cumikat a LOVIBABY és a HANASHOP oldalán.

Ajánló

Hogyan fejlesszük a beszédképességet?
Türelmetlenül várjuk, de ne siettessük!
Így viselkedj babanézőben!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Van, aki mellett nem tudsz elmenni. Képtelenség. Meglátod, és egyszerűen érzed, hogy köze van hozzád. Nem tudod a hogyant, csak érzed: azt, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, bele az életedbe. Nem kell keresni a pillanatokat, jönnek azok maguktól. Beszáguldanak az életünkbe és szebbé teszik azt.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!