babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Angelcare®, ahol a baba biztonsága az első (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az Angelcare®-nél külön figyelmet fordítanak arra, hogy a kisgyermek és szülei is minél nagyobb biztonságban és nyugalomban élhessék meg ezt a csodaszép időszakot. Minden termékük azzal a céllal jött létre, hogy a baba a lehető legmegfelelőbb módon legyen védelmezve, a szülők pedig ennek tudatában a legnagyobb nyugalommal választhassák aAngelcare® márkát.

Az Angelcare® idén már hetedik alkalommal nyerte el a magyarországi Superbrands díjat. Hatalmas megtiszteltetés ez aAngelcare® számára, hiszen ez is bizonyítja, hogy a kisgyermekes családok körében népszerű és bizalommal használt termékeiket a szakma is elismeri és kitüntetéssel jutalmazza.


Az Angelcare® légzésfigyelők és babaőrzők elengedhetetlen tartozékai minden gyerekszobának. Termékeik őrangyalként óvják a kisbabák álmát, miközben a szülők is nyugodtan pihenhetnek abban a tudatban, hogy legféltettebb kincsük a legjobb kezekben van.


Annak érdekében, hogy az élet minél több területén a legnagyobb komfortot biztosítsák a szülőknek és gyermeküknek egyaránt, ezért a kezdeti termékkínálatot az idők során tovább bővítették megannyi hasznos termékkel.


A készülékekben található kifinomultan érzékeny szenzoroknak köszönhetően már a legapróbb bajra is azonnal figyelmeztet a berendezés. A kétirányú kommunikációs babaőrzőnek hála pedig a szülőnek végre a ház másik végéből is lehetősége nyílik rá, hogy hangjával megnyugtassa és visszaaltathassa kisbabáját. A speciálisan kifejlesztett fürdetőknek köszönhető, hogy ma már az esti fürdésnél is az aggodalmat a szórakozás váltja fel. A praktikus pelenkatárolók pedig akár a gyermekszoba dekorációjához illeszkedve biztosítják azt, hogy senki se érezhesse az apró kis csomagok kellemetlen szagát még akkor sem, ha a fáradt szülőnek napokig nincs ideje kiüríteni a tárolót.


Az Angelcare® -nél folyamatosan azon dolgoznak, hogy termékeikkel a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújthassák a babának és szüleiknek egyaránt és legtöbb problémájukra megoldást nyújthassanak.

 

Ajánló

Családi wellness szálloda
Kaland ... játék ... félelmek?

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Van, aki mellett nem tudsz elmenni. Képtelenség. Meglátod, és egyszerűen érzed, hogy köze van hozzád. Nem tudod a hogyant, csak érzed: azt, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, bele az életedbe. Nem kell keresni a pillanatokat, jönnek azok maguktól. Beszáguldanak az életünkbe és szebbé teszik azt.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!